НОВИНИ:



09 жовтня 2015

Наприкінці тижня перший заступник голови - керівник Медичної служби Національної медичної палати України Володимир Шоломицький та головний лікар Васильківського районного Центру первинної медико-санітарної допомоги Ярослава Августинович завітали до служби у справах дітей та сім’ї Васильківської районної державної адміністрації. На робочій зустрічі з начальником служби Наталією Ібрагімовою були обговорені нагальні питання медичної допомоги багатодітним сім’ям та питання психологічної реабілітації воїнів АТО.

Також з ініціативи та за поданням Національної медичної палати України з нагоди Дня захисника України профільним відділом Васильківської РДА буде подане клопотання про заохочення відважних воїнів з Васильківщини, що приймали участь в АТО, які будуть представлені до нагороди медалями “Захисникам вітчизни”.

Шанування та нагородження захисників суверенітету та територіальної цілісності України пройде 14 жовтня 2015 року у День захисника України та свята Покрова пресвятої Богородиці у м. Васильків о 11:00.